lauantai 22. joulukuuta 2012

Pöydän rakentamista vol. 2


Kun hiki hatussa tekee joulusiivoja, on pakko välillä salaa itseltäänkin unohtua johonkin muuhun asiaan. Vaikka tyhjänpäiväiseen jaaritteluun blogissa. Joulufiilis meinasi hukkua muihin murheisiin, mutta päätin pitää siitä kiinni kynsin ja hampain. Lapsi odottaa jo malttamattomana, pienempi ei tiedä, mitä odottaa. Minä odotan hiljaista iltaa kynttilänvalossa, kun saa sohvannurkassa neuloa jotain ihan itselle.

Mutta onhan näytettävääkin. Ukko ja akka nimittäin rakensivat pöydän - taas! Joku ehkä muistaakin kuormalavasta tehdyn olohuoneen pöydän, jota värkättiin keväällä 2009 silloisen kerrostaloasunnon parvekkeella. Nyt olimme kunnianhimoisempia ja teimme ruokapöydän, minä kun olin niin kranttu, etten olisi kelpuuttanut muunlaista. Lankkua ja ammattiapua saimme ystävältä ja lopputulos on aivan mielettömän hieno!  Käsittelin pöydän osmo colorilla, eikä sävyvalinta ihan nappiin osunut, mutta kelpaa! Todellakin!7 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Tykkään tästä niin paljon kuin vain voin jostain tykätä. Täydellinen ruokapöytä, vankka ja kaunis <3

Ina kirjoitti...

Onpa UPEA! En tieda miten kuva valittaa oikean savyn mutta toi on hieno! Tykkaan tosi paljon. :) Kylla nyt kelpaa joulupydan kattaa tuollaiselle.

Heikku kirjoitti...

On mahtava pöytä! Siihen kelpaa kyllä joulupöydän antimet kattaa.. :) Rauhallista joulua Käpälämäkeen! <3

Rouva Hyrskyn Myrskyn kirjoitti...

Tosi upea pöytä!

Anonyymi kirjoitti...

Siis teitte tuon IHAN ITE????????? Jaahas, jos mää joskus talon rakennan niin tiiämpä ketkä palkata timpureiksi/designereiksi ja nettishoppailijoiksi :D -Maajo

PiiperoPaaperoPatikkajalka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
PiiperoPaaperoPatikkajalka kirjoitti...

Löysin tieni blogiisi ihan sattumalta ja kyllä on pakko tulla useamminkin kurkkimaan, koska blogissasi on aivan ihania kuvia ja kertakaikkisen lämmin tunnelma,käsityösi ovat myös todella upeita JA TÄMÄ PÖYTÄ...VAU!!! <3
Lukijaksi klikkautumisen kohtaa en löytänyt lainkaan??