tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulukuun 11.


Yksi on jouluostoksilla, toinen leipoo taikataikinasta ukkoja, kolmas nukkuu ulkona vaunuissa. Minä otin oman hetken, mukillisen teetä ja vapauden tilata uusi muistikirja. Siihen laitan ylös ensi vuoden käsityöt. Tämän vuoden kirja on täynnä ja lisäsivujakin tarvitsin. Eilen tein yhteenlaskua langankulutuksesta ja hämmästyin: melkein seitsemän kiloa lankaa neulottu sukiksi, pipoiksi, villavaatteiksi ja ties miksi! Että on sitä muutakin tehty kuin vaippoja vaihdeltu. 

Lapsi voitti joulumyyjäisissä arvalla piparkakkutalon. Pihalta on kuuset jo kaadettu ja piipustakin hävinnyt yksi kylki. Voi olla, että tuvasta ei ole jouluna jäljellä muuta kuin kivijalka. Koitan vähän toppuutella.

Joulukuusen haku on edessä viikonloppuna. Tuunailin vanhoista lampuista koristeita. Persoonallisuus kompensoikoon tyylikkyyden.

Nyt on muki tyhjä, taikinat leivottu, unilta herätty. Yksi on ostosreissullaan vielä. Äkkiä hänen lahjansa pakettiin, ennen kuin auto kaartaa pihaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noi lamppukoristeet on hienoja :) Oot kyllä niin taitava keksiin kaikkia juttuja.

<3:lla Saija

Outi // Suhisee kirjoitti...

Mahtava idea tuo lamppukoriste! Pitäneekin hyödyntää tulevaisuudessa ja säästää palaneet lamput. Voi kun niitä tulisikin pian.. =D

Kirjailijatar kirjoitti...

Minusta olisi kivaa, jos voisi hakea kuusen oikeasta metsästä ja mieluiten vielä rekikyydillä, mutta eipä onnistu, pitää hakea ihan vaan torilta.