sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Hullutus jatkuu...


Kyh numero 8 eli pikkusukat valmistuivat ja voi vietävä, kun ovat söpöt! Näitä tekisi mieli tehdä lisää ja samalla pääsisi eroon jämänöttösistä. Eilisen kyhäily oli pöllölapaset, joista toinen on valmiina. Tänään pukkasi sukkaa Novitan sukkalehden ohjeella. Niin hölmö nimi noilla sukilla, etten viitsi sitä tänne edes kirjoittaa. 

Langat ovat ympäri olohuoneen lattiaa, konttaaja väänsi niitä taitavasti tuhannen solmulle. Novitan sukkalankoja näyttäisi olevan vielä valitettavan paljon... 
Alkavan viikon aikana aion ainakin leipoa isomman lapsen kanssa (luvattu vesisadetta), käydä kirjastossa (luvattu vesisadetta), askarrella muutaman kortin (luvattu vesisadetta) ja neuloa (olisitteko arvanneet?). Bonuksena miehellä alkaa kesäloma ja ystävä saapuu Suomeen, minkä seurauksena pääsen tutustumaan Oulun lankatarjontaan. Osaisiko joku suositella?

Vielä sunnuntain suloisin vampyyrivauva!


5 kommenttia:

Heikku kirjoitti...

No voi sun! Tuut tänne meidän huudeille! :) Liikenisikö ihan pieni hetki, käytäisiin kahvilla jossakin? Lankakaupoista suosittelen ehdottomasti Lumoavaa lankaa (http://lumoavalanka.valmiskauppa.fi/). Myös rautatieaseman kupeessa oleva Taitoshop (http://www.taitopohjoispohjanmaa.fi/) myy kauniita lankoja ja käsitöitä. Tervetuloa paskaan kaupunniin! ;)

Emma kirjoitti...

Kivat minisukat!

Lumoava Lanka on Oulun paras lankakauppa, sinne vaan!

Homsantuu kirjoitti...

heikku: olispa kivaa treffata! en kyllä tunne oulua ollenkaan, löytäisinköhän sinut jostakin? aikataulu ei varmaan ole ongelma.

kiitos kauppasuosituksista, lumoavaan siis!

Outi // Suhisee kirjoitti...

Lumoavaa lankaa suosittelen minäkin, itse menin siellä vähän sekaisin. Mahtava kauppa!

Anonyymi kirjoitti...

voi himpura sentään mikä suloisuus tuo teidän pikkuvampyyrinne elsa onkaan!!!! syötävän ihana! terveisin, pauliina mattila