sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Valmista vihreää
Baby sophisticate -neuletakki on ollut to do -listallani jo jonkin aikaa, mutta lankalakon takia en ole voinut sitä tehdä. Ensimmäisen lankatilauksen saavuttua takki valmistui äkkiä. Mukava ohje ja sievähän siitä tuli, mutta vaikka tein isomman koon mukaan, oli lopputulos aika pieni. Syksyn tullen voi olla jo turhan kittana. Lankana Dropsin Nepal.

Raitasukat päättelin hermoja raastavan lätkäpelin aikana, eipähän harmittanut tappio niin kovasti, kun sai vetäistä uudet sukat jalkaan. Kivat tuli näistäkin. Raitaa tekee mieli edelleen, joudunko luomaan silmukat?


3 kommenttia:

Peurankello kirjoitti...

Oih, ihanainen villis, pidä ahkerasti viileinä kesäiltoina, niin ei harmita, kun pieneksi jää :) Nepal on mun ehdoton yksi suosikeista! Kommentoin muuten tuonne alemmas, sun kesälukemispostaukseenkin.

miij kirjoitti...

Onko kuvassa näkyvä pöytä tehty kuljetuslavasta? :o Jos niin, olisiko siitä mahdollista saada koko kuvaa / postausta muille inspiraatioksi? :)

Homsantuu kirjoitti...

miij: kyllä se on lavasta tehty, omin pikku kätösin. jossain vaiheessa olen pöytäprojektista postannutkin (kevät 2009?), mutta ilman muuta voin ottaa uusinnan ja kunnon kuvat!