keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kyllä minä niin...


Joo, pahoitin mieleni. Ei mahdu vessan kaapit vessaan, ei. Väärin mittasi kalustemyyjä. Mikä siinä on, että aina jokin menee vikaan? Oli sitten kyse keittiöstä tai vessasta tai mistä tahansa, missä jonkun pitäisi toimittaa jotain tiettyä asiaa tiettyjen mittojen mukaan. Ja tämän kun piti tulla jo valmiiksi. Ei sitten tule. Hillitön tympääntyminen alkaa muuttua jo hilpeydeksi. Eletään sitten vaikka tuomiopäivään saakka tämän siivon keskellä!

Kukkokin rupesi ryttyilemään, uhkaa käydä päälle, kun selän kääntää. Prkl! Munia sentään putkahtelee, kun vain olisi rohkeutta hakea.

Mistään ei tulisi mitään, jollei hurja talkooporukka olisi tulossa koko loppuviikoksi tekemään valmista ja muuttamaan kaaosta kauniiksi. Siskon yo-juhliin ja äidin valmistujaisiin aikaa kaksi viikkoa ja risat, sen vuoksi tässä hötkyillään ja stressaannutaan.

Jottei epätoivo kampittaisi, jotta muistaisin, että edessä on rento kesä, hankin jo kesälukemiset valmiiksi. Pinoa katsoessa toivon, että olisi jo kesäkuu.2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Ihanat kirjat olet kyllä kesälukemiseksi hankkinut! <3

Peurankello kirjoitti...

Hip hei, sitten vaan syksyllä tänne Jkl:ään Myrskyluotoa katsomaan ja kuuntelemaan, tulee teatterille musikaalina. Ystävän tyttö Myrskyluodon Maijan tyttärenä :)