maanantai 16. huhtikuuta 2012

Väriä elämään


Yläkerrassa maalataan: oranssia! Minun purkissani oli keltaista ja se keltainen väritti kirpputorilta ostetun syöttötuolin. Tuli aurinko keittiöön.

Maalaaminen on niin kivaa, että mietin tässä mitä kaikkea voisin maalata keltaiseksi. Ainakin pienen jakkaran ja yläasteen puutyötunnilla tehdyn rasian.


Kuunnellaan lapsen kanssa Esko-Pekka Tiitisen Prinsessa Ryysystä:

"Olipa kerran minä, ja olenhan minä vieläkin. Minä olen Prinsessa Ryysynen ja isosiskoni on Prinsessa Ruusunen. Isosisko on kaunis ja nukkuu ainakin sata vuotta. Minä olen ruma, enkä nuku vaikka pitäisi."

Työlista pyytää vaihtamaan peikonlehden isompaan ruukkuun ja tekemään välipalaksi mango-persikkarahkaa. Toivon aurinkoista viikkoa.

5 kommenttia:

Heikku kirjoitti...

Ompas aurinkoinen! Minulla on yksi yhtä keltainen pinnatuoli, jolle olen jo tovin haeskellut jonkun väristä kaveria.

Malla kirjoitti...

Ihanan pirteä! Heikun tavoin täältäkin löytyy yksi keltainen pinnatuoli, se toimittaa tällä hetkellä varayöpöydän virkaa.

Aikku kirjoitti...

ihana tuli syöttötuolista! mullakin mieli haikailee oranssia, vaaleenvihreetä ja keltaista, kevään sivuoire.

Peurankello kirjoitti...

Hehkuva väri, oih! Minullakin tarve saada väriä ylle ja alle ja sivulle :)

Ruska kirjoitti...

Vau, hienon olit saanut syöttiksestä! Mulla sama projekti oottaa - en vaan tajua, miten tuon vanhan lakan saisi pois! No, hiomista, hiomista ja hiomista. Sitten maali päälle ja valmista on :) Tosi siistin maalausjäljen olit saanut. Onko antaa vinkkejä? :)