perjantai 23. maaliskuuta 2012

Vihertää


Laitettiin ohraa multaan pääsiäistä varten, herneenversot kurkottelee jo ikkunaa kohti. Odotan pääsiäistä ja teippailin muutaman munan seinälle. Minusta on tullut todellinen teippifani, ovat niin kivoja kaikkeen mahdolliseen ja kauniita pelkkinä rullinakin. Teippitarhaan näyttäisi tulleen uusia houkutuksia, klikkaan ostoskoriin vihreää.Samaa väriä on myös puikoilla, toinen Nutkin -sukka nimittäin (0li jo aikakin!). Tykkään ohjeesta, mutta malli kääntää sukkaa kierteelle, joten lopputulos tulee olemaan hiukan muokattu. Siitä lisää sitten, kun tulee valmista.Nyt naapuriin, siellä saa suklaakakkua!

4 kommenttia:

Heikku kirjoitti...

Versovat herneet ja ohrat ovat kyllä kaikessa suloisuudessaan melko vertauskuvallisia siihen olotilaan, minkä kevät saa ainakin minun sisimmässä aikaiseksi. Ompas sinulla ihania teippijuttuja! Minä vielä harkitsen ja tuumailen.
Onkos naapuri se sama paikka, josta kerroit -se, johon ei tarvitse avainta?

Homsantuu kirjoitti...

Teipeissä on hurahdusvaara! Suklaakakulle piti lähteä ihan pikkuisen kauemmas kuin siihen "avointen ovien" taloon, joka on siis lapsuudenkotini ja samassa pihassa.

Peurankello kirjoitti...

Täällä on vasta siemenet hankittu. Pitäisi multaa kaivaa jostain ;) Pusseja lienee autotallin tai varaston nurkissa. Mulla on mennyt kaikki aika omepuihin, joten täytyy tänään ajatella lapsia välillä. Kysyin ohimennen, mitä haluaisivat tänään, Hoploppiin, oih ja voih. En oikein tykkää muovimaailmasta. Mutta kun ei olla siellä käyty, niin täytyy mamman vissiin kerran taipua.

Elisa kirjoitti...

Ihanalle blogillesi olisi tunnustus/haaste blogini puolella välilehdellä Tunnustuksia & Haasteita (: