keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Ihan kihelmöi

Huijui, mua jännittää! Haluan oppia ompelemaan. Äkkiä, ennen kuin tämä halu menee ohi. Klik klik klikkailin itseäni kangasparatiiseihin ja ompelutaitoisten blogeihin ja mahassa alkoi kutkuttaa. Voisinko oppia ompelemaan jotain? Vaikka vauvan haalarin, ihan sellaisen simppelin? En ole hyvä minkään koneiden kanssa ja ompelukonehan on kone, siis hankala ja pelottava kapistus. Ja lopputuloksen pitäisi heti olla priimaa, you know me. Onneksi on äiti, joka osaa ommella ja kirjasto, josta voi lainata Ottobreja.

Ystävä on tullut ja yhteistä aikaa on vielä paaaljon jäljellä ennen kuin hän taas lähtee. Mukavaa. Pääsiäinenkin tulee. Huomenna korkkaan mämmiropposen ja tilaan kankaita.3 kommenttia:

Heikku kirjoitti...

Oijoi, varo vaan! Se ompelu vie mukanaan! Mutta on jotenkin kokonaisvaltaisempaa verrattuna neulomiseen. Neuloa voit kierroksen siellä, toisen täällä ja samalla katsoa telkkaria. Ompeluun täytyy keskittyä täysillä! Plussaa olisi ompelupöytä, johon kaikki kankaat voi leväyttää ja jättää siihen. Kannattaa tehdä ensimmäinen harjoitusompelus jollekin lakanakankaalle, ettei hyvät kankaat mene haaskuun. :)

PipSa kirjoitti...

Ompeluun jää tosiaan koukkuun. Nyt kun vielä tilasin itselleni saumurin, niin se on vielä koukuttavampaa. Niin ja blogeissa on tehty aivan ihania lastenvaatteita. Törmäsin tässä muuten yhteen kangaskauppaan, jossa on aika hyvä valikoima ja arvaa mitä, se sijaitsee Halsualla! Varsinaisesti sillä on vaan nettimyyntiä, mutta noutokin onnistuu :) niin ja se osoite on fabriina.fi

Peurankello kirjoitti...

Kun Inkkuliini oli tuollainen pieni palleroinen, kuin teidän ihanuus, iski minuun myös ompelu"tauti". Nyt on vähän hiljaisempi vaihde, kun tyttö vaatii äitiä tanssimaan, lukemaan, leikkimään....No, keksin ottaa sen ajan kuitenkin jostain.