perjantai 24. helmikuuta 2012

Raitaa

Tein lapselle norjalaisen villalangan lopuista tumput, melkein samanlaiset kuin itselleni. Koosta tuli juuri sopiva, vaikka silmukkamäärät heitin päästä. Tämä lanka, PT2 nimeltään, on minusta ihan parasta huovutettavaa. Mistään muusta langasta ei ole huovutettuna tullut näin pehmeää ja joustavaa. Ehdottomasti ostoskoriin, jos joskus tähän törmään.Mekko on pudonnut puikoilta jo aikoja sitten ja ollut ilahduttavan kovassa käytössä. Lanka on Novitan silmiä särkevää Tico ticoa. Kauan arvoin, mitä siitä viitsisi tehdä. Vaikka neulominen olikin aika tuskaa, eivät sävyt lapsen vaatteessa ihan niin kamalia olekaan.

5 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Kauniit lapaset -ja liivi myös! Empä ole ennen tuollaiseen huovutettavaan lankaan törmännyt, vaikuttaa hyvältä:)

KahviKaneli kirjoitti...

Aivan tosi ihanat lapaset (ja neulemekko pikku neidillä).

hookoos kirjoitti...

Hienot tumput! Ja uskomaton tahti sulla näissä neulomuksissa, aina jotain uutta esiteltävää :) Oletko tosi nopea, vai onko se jotenkin blogin luomaa harhaa, kuinka paljon neulot esim. viikossa? Itse olen aloittelijana toivottoman hidas...

Heikku kirjoitti...

Ompas hyvännäköinen liivi! Ja tumput kanssa.

Homsantuu kirjoitti...

Tämä kiittää kehuista! Sokerikorppu: kieltämättä tahti on kova, jatkuvasti jotain tekeillä ja vierotusoireita pukkaa, jos ei päivän aikana yhtään ehdi tikuttaa :)