sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Laskiaissunnuntai


Uhmasimme lumimyräkkää ja lähdimme pulkkamäkeen. Matkassa oli myös luistimet ja hyvin huonosti motivoitunut harjoittelija (=esikoinen). Miten kummassa olen itse joskus oppinut luistelemaan? Loksahtaako palaset vain jossain vaiheessa ja varovainen töpöttely vaihtuu sulavaan liukumiseen?Kotona odottivat eilen leivotut pullat ja myssyntekele. Ei muuten ole tekele enää, Molly on valmis! Malli oli niin kiva, että voisin tehdä lapselle oman.
Sulo-poika sai osansa laskiaisherkuista. Nyt vuorossa saapasjalkakissa ja koko perhe katsoo. Rentouttavaa sunnuntain jatkoa!
3 kommenttia:

-känkkis- kirjoitti...

*kade* kaikelle..ite vain "rötväsin", sen minä sentään osaan..puhuri piti tämän akan visusti neljän seinän sisällä ja selkä kippurassa kortteilussa..

Peurankello kirjoitti...

Hip hei, täällä uusi lukija. Sain vinkin blogistasi sinun opiskelukaveriMarjolta :) Aivan mahtavia neuleita osaat, täällä ihaillaan!

Homsantuu kirjoitti...

Hei Peurankello, kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen! Itsekin olen välillä äimänä, että minähän osasin. Jostain syystä sitä pitää itseään välillä ihan noviisina.