maanantai 16. tammikuuta 2012

Nyt karkaan vinttiin ja bloggaan...


Pienempi nukkuu ja isompi katsoo Pikku Kakkosta. Äkkiä nyt, kuvat koneeseen!

Päivä on mennyt siivotessa ja tavaroiden paikoilleen laittamisessa. Saadaan illalla vieraita. Pakko tämä kaaos olisi joka tapauksessa selättää. Vannon, etten koskaan enää muuta. Ei tätä tavaramäärää jaksa koko ajan siirrellä.Kroppa kaipaa vihreää. Mieli myös, siispä ostin vuoden ensimmäiset tulppaanit ja laitoin pöytään kesänvärisen liinan. Kevättä on vielä turha haikailla, talvessa ollaan ja vahvasti. Mutta eipä haittaa, joulupukin tuomia luistimia on lapsi testannut vasta kerran ("ens kerralla saat tulla itekses!"). Suksetkin vielä varastossa, kun monoissa ei enää ollutkaan tilaa varpaille.Hän on maailman suloisin. Selällään ei pysy enää ollenkaan, jonnekin on kiire.

5 kommenttia:

Venla kirjoitti...

elsa on kyllä ehdottomasti maailman kaunein vauva <3

Heikku kirjoitti...

No on siinä kyllä suloinen vauva! Ja kaunis liina, vaikka ei noita kahta asiaa voi ehkä samaan kommenttiin edes laittaa. Pikkuinen on niiiin ihastuttava!

Aikku kirjoitti...

voi miten ihana hän on! toivottavasti pian nähdään hänet ihan livenä. meillä ei T meinaa taas millään viihtyä masullaan! huudon kanssa, ihan ku siskonsa sillon. selällään möllöttää!

elisa kirjoitti...

voi mitkä silmät!

Malla kirjoitti...

Ihana tyttönen teillä!