perjantai 2. joulukuuta 2011

RemonttiväsymystäHuomenna on edessä operaatio tapetti. Sen oikean etsiminen olohuoneen seinään. Siihen, jossa oli kaunis, vanha tapetti, mutta jota eristämisen vuoksi ei voitu säästää. Haluaisin löytää saman tyylisen. Tai sitten vähän villimmän, enemmän oranssin. Kuten tuon, joka pilkottaa tylsän valkoisen alta meidän makuuhuoneessa. Missään tapauksessa ei tule mitään kiiltävää, modernia, psykedeelistä. Huoh, alkaa väsyttää tämä valintojen tekeminen. Keittiön kaapit ovat nyt asennettuina, mutta taso oli väärä ja menee ilman muuta vaihtoon. Valittu laminaattikin mietityttää. Tuleekohan joulu tähän tupaan?

Onneksi on kirjastosta iso pino luettavaa. Voi paeta muiden elämiin. Naapurikunnan kirjasto ei pettänyt taaskaan, hyllyssä oli Finlandia -ehdokkaitakin kaksin kappalein. Piskuinen kirpputori paljastui aarreaitaksi.

Ehkä se tapettikin löytyy.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Muistan tuon ihanan kukkatapetin:) Minä olen kuolannut joskus ihania tapetteja täältä http://www.tapettitalo.fi/index.html

osa aika villejä ja paljon ihania :)

täältä löytyy kans jotain kivaa
http://verkkokauppa.seinaruusu.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Seinaruusu/Categories/Tapetit

Meillä puuttuu vaan se tupa minkä pääsisin tapiseeraamaan :(

Joulu tulee kuitenkin teki mitä teki :) ja mieti miten monta ihanaa joulua saatte viettää kauniissa kodissanne ennenkuin olette Tonin kanssa vanhoja demejä :)
Halauksin:Noora