perjantai 16. joulukuuta 2011

I will survive


Minä niin selviän tästä lankalakosta! Kiitos kuuluu ystäville. Tallinnasta tuli vauvalle paketti, jossa oli muistettu myös äitiä. 100 % villaa upeissa väreissä. Tumppuja! kiljui ääni pään sisällä. Toinen ystävä oli käärinyt pikkujoulupakettiin Dropsin Alpacaa. Kaunis kiitos Laura ja Heidi!

Ne joululahjat, jotka olin suunnitellut tekeväni, ovat valmiina, joten ehkä ehdin vielä muutaman extempore -lahjan tikuttaa. Mikä ihanteellinen tilanne.


Pian lähdetään miehen työpaikan jouluruokailuun, huomenna herkut tarjoaa palokunta. Meidän jouluun kuuluu ehdottomasti joulukuusen haku ja se on vielä edessä. Mikä ahdistus eilen kaupan pihassa, kun ukko myi niin hienoja kuusia! Mutta ei, se pitää hakea itse, valita monien joukosta, raahata työllä ja tuskalla pois, kotiin. Viime vuonna lunta oli reisiin asti, nyt taidetaan lähteä kumppareilla.

Lapsi piirtää innoissaan tonttuja ja tätä intoa mummu käytti jo hyväkseen korttitehtailussa. Meillä makkaralakkiset tontut päätyivät lahjapaperiin (ts. Ikean piirrustuspaperirulla + tussi). Saapa nähdä moneenko pakettiin piirrustusintoa riittää. En aio lahjapaperia ostaa, joten loput lahjat kääritään sanomalehteen, kuten monena aikaisempanakin vuotena. Kauppojen paperi maksaa paljon ja repeää hetkessä. Tuhlausta sanon minä.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jännityksellä ootan mitä keksit! :) Sanavahvistus on muuten palli :D
Hyvää joulua!

t. Pimmu