perjantai 25. marraskuuta 2011

Viikko sitten

...oli jäistä, nyt vihmoo ilkeästi vettä. Jouluun voisi olla vielä ikuisuus. Vaikka sydämeni pohjasta inhoan kylmää, rakastan lapasia ja villasukkia. Nopea laskutoimitus kertoo, että omistan about 15 paria villasukkia. (Siskoni ilmoitti omistavansa kahdet, joista toiset ovat reikäiset ja toiset lyhytvartiset. Toivottavasti joulupukki korjaa tämän epäkohdan.)

Mutta siis, voiko villasukkia olla liikaa? Montako paria on keskivertoihmisellä? Paha vikani on kykenemättömyys luopua ihanista, aikaa vaatineista tekeleistä. Ehkä pitäisi tehdä ryhtiliike ja tehtailla sukkia muillekin kuin omaan käyttöön. Ja muulloinkin kuin joulun aikaan...





Lapasia vain viidet! Näitä lisää itsellekin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minä en uskalla laskea montako sukka- ja lapasparia sekä pipoa omistan :) ei niitä voi olla koskaan liikaa. Eihän kenkiäkään voi olla liikaa. T: Noora

Heikku kirjoitti...

kauniita kuvia. :)
minulle on vain kahdet lapaset. villasukkia ehkä viisi paria. tahtoisin lisää, eri paksuisia ja värisiä, mutta viimeiset kymmenen paria on ainakin menneet joillekin muille. pitäisi olla itsekkäämpi neuloja!
haaveilen, että saan jostakin pärekorin tai jonkun muun kauniin avonaisen tai kannellisen säilytyskorin, joka olisi täynnä villasukkia. sieltä voisi itselle etsiä aina sopivan parin ja kehottaa ystäviäkin lainaamaan, jos jalkojaan palelee.

Homsantuu kirjoitti...

heikku: minä nimenomaan olen se itsekäs neuloja!
meille jäi talon mukana useita pärekeppuja, suuria ja pieniä. ovat oikeita aarteita ja yksi niistä toimittaakin sukkakopan virkaa.