torstai 1. syyskuuta 2011

Hei syyskuu!


Missään ei ole pyykkikone pyörinyt yhtä julmetusti kuin meillä. Vauvanvaatteita, vaippoja, lakanoita... Tuli jonkin sortin raskausmania. On siivottu komerot ja kaapit, järjestelty kaikki (!) lapsen pieniksi käyneet vaatteet pahvilaatikoihin, pesty ja viikattu pikkuruisimmat vauvaa odottamaan, haettu tatteja, keitelty vispipuuroa ja leivottu suklaakeksejä. Oheistoimintana tikutetaan sukkia ja neuvotaan ystävää samassa puuhassa puhelimen välityksellä. Koko alkuviikko on mennyt yhtä suuri vaihde silmässä. Havahduin, ettei ole enää mitään siivottavaa, joten nyt keskitytään sukkiin. Onko tämä sitten jotain pesänrakennusta? Kenties.


Varsinainen pesänrakentaja eli remonttimies aloittaa tässä kuussa. Ajoitus ei ehkä voisi olla huonompi, mutta näillä mennään. Jospa lämpö sitten talvipakkasilla pysyisi sisällä, eikä karkaisi harakoille. Ai, miten jännittävää aikaa!

6 kommenttia:

Aikku kirjoitti...

tutunnäköiset vaatteet! meillä on tänään pyörineet samat pyykkikoneessa :) ne kaapit on kyllä vielä siivoomatta. hyvä kun oot touhunnut asiat valmiiksi! se on merkki vauvalle et saa tulla. E tuli pari päivää siitä kun oltiin saatu kämppä kunnolla siivottua ja kaikki vauvajutut valmiiksi :D

Sari kirjoitti...

Suloisia nuo pienet vaatepinot. Mukavia odotushetkiä!

zaro kirjoitti...

ihanaa syksyä ja odotusta sinne ja intoa pesänrakennukseen!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se on sitä kuuluisaa pesänrakennusta :)
Ihania sukkia! Oletko ottanu tilauksia vastaan? Meidän neiti ja tuleva pikkusisarus kaipaisivat jalanlämmikkeitä. Täällä pohjoisessa kun ne talvet tuntuvat olevan oikein extrakylmiä.

Ihanaa loppuodotusta!

Terv. Emma

Homsantuu kirjoitti...

Emma: Voin kyllä tehdä pikkusukkia, jos tarvetta on. Jutellaanpa vaikka facebookin puolella lisää.

Emmuska kirjoitti...

Kauniita sukkia, hieno pino