keskiviikko 17. elokuuta 2011

Syksyttää

Sadesää vie voimat, mutta antaa myös luvan vain olla köllötellä. Tämä on ollut pienten puuhien päivä: korttiaskartelua, valmistuneiden käsitöiden viimeistelyä ja keskeneräisten loppuun saattamista. Teetä juotu runsain mitoin ja rieskojen leipomista siirretty huomiselle.

Ei tunnu elokuulta, kun on niin harmaata. Odotan jo syyskuuta ja häntä, vatsassa möyrijää, joka on alkanut tehdä öitäni tuskaisiksi. Serkku synnytti omansa putoavien tähtien yönä. Sen jälkeen olen itse käynyt malttamattomaksi. Mutta ei, valmista ei ole vielä. Vaatteetkin pesemättä, kehto kasaamatta ja hahtuvat vailla käsittelyä. Mitähän niille pitää tehdä? Täytyy ottaa asiasta selvä.


4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

ihana kuva!

(nakkikäsi-isä :D)

Heikku kirjoitti...

oi, tulopäivä on jo noin lähellä! ompa ihanaa. :) onnea loppuodotukseen ja kerro pienelle terveisiä, että pysyy vilä siellä masussa. tällä puolella ehtii kyllä olla. mitäs meinaat hahtuvista tehdä? villapöksyjä?

Emmuska kirjoitti...

Hahtuvista, jos tekee villahousuja, niin ennen villahousujen käyttöönottoa uitata ne lanoliinikylvyssä , jolloin villapöpistä tulee kosteuden sisällään pitävät.

Homsantuu kirjoitti...

Kiitos Emmuska, siinähän se yksinkertaisuudessaan olikin. Hahtuvahousuja on tullut tehtyä jo aika kasa. Terveiset välitetty navan kautta :)