tiistai 15. maaliskuuta 2011

Sota


Sitkeän sorttista flunssaa, etten sanoisi. Vieläkin yskittää ja nenä on tukossa. Eipä ole paljon liikkumaan päässyt.

Lauantaina suutuin.

Tälle talvelle, joka kestää ja kestää aina vain. Lapioin lapsen kanssa polun pyykkitelineelle ja vein kopallisen pyykkiä ulos kuivumaan. Mikä riemu! Siitäkin huolimatta, että yleensä pyykkejä viedessä ei ole kengät täynnä lunta.

Vaihdoin yläkerran ikkunoihin verhot, kevyttä ja läpikuultavaa. Lapselle persikkaista, minulle vihreää.

Ostin laseja, joista kuvittelen juovani jotain kylmää pihakeinussa, kun aurinko porottaa.


Äsken postia hakiessani ulkona tuoksui erilaiselle. Puhtaalle, keväälle. Kun vain malttaisi odottaa. Jottei aika tässä talvessa kävisi liian pitkäksi, laitoimme kommuuniystävän kanssa tilauksen lankakauppaan. Nyt ovat kaikki keinot sallittuja.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi tule mulle kylään! meillä oli tänään 17 lämmintä ja puut ovat jo silmuilla:) aikainen kevät on kyllä ehdottomasti paras syy asua etelämmässä.. mä asun nyt uudessa kodissa ihan yksin. vielä on sekaista kun haluan vain ilmaisia huonekaluja:) noh eilen ostin barokki jakkaran 8€, mutta hei siinä on tupsut niin olihan mun pakko. on aika ihanaa olla vapaa keväässä!

iso iso hali! suvi

Sari kirjoitti...

Kauniita laseja!
Kyllä ilmassa on jo ihan kevään tuoksu, malta vielä hetki, se tulee!
Joko ne pyykit kuivuivat ulkona? En ole itse vielä uskaltanut kokeilla.

affen kirjoitti...

Kyllä se kevät tulee - ihan varmasti =)! Pyykkien kuivaus ulkona kuulostaa ihanalta! Harmi, että meidän pyykkiteline on tuolla metrisen hangen keskellä... Meillä lapsuudenkodissa kuivattiin joskus lakanoita ihan kovillakin pakkasilla ulkona ja voi sitä raikkautta, joka niiden mukana tuli sisään!

Homsantuu kirjoitti...

Sari & affen: Kyllä ne aika hyvin kuivuivat, täytyi vain turhan aikaisin kerätä pois veljen rippijuhlien tieltä. Ja siellä hankien keskellä meidänkin pyykkiteline oli, lapiolla vaan käytävää metritolkulla! :D

Aikku kirjoitti...

oon käyny jo liian monta kertaa kuolaamassa tota vihreetä lasia! siis niin I-H-A-N-A! pliispliis kerro mistä se on kotosin!

Homsantuu kirjoitti...

Aino: Ainakin Anttilasta noita saa. Ja voitko kuvitella, armaan puolisoni mielestä lasit ovat ihan törkeän rumia! (Ostin salaa.)

Aikku kirjoitti...

haha :D voin kuvitella et omani olis samaa mieltä, se inhoo vihreetä. mikä noita miehiä oikein vaivaa! heii rimpauta joku päivä kun sul on hyvä hetki, vaik töistä ajaessa. mä soitan kuitenkin väärään aikaan!