torstai 3. maaliskuuta 2011

Etsintäkuulutus!

Ei keneltäkään sattuisi löytymään lankakopan pohjalta Novitan Opi villasukka -lankaa, sävy ruskea? Ja jos löytyy, niin et millään haluaisi myydä sitä minulle, jolta polvisukat uhkaavat jäädä toista terää vaille? Anyone?

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Blogissa olis sulle tunnustus!

Ulla kirjoitti...

Mulla on tota lankaa melkein täysi kerällinen. Olen siitä tehnyt nuo neliöt ja kilpikonnan kilven, eikäpä ne paljoa vienyt. Mitä olisit valmis maksamaan postikuluineen? :)

Tähtitomu kirjoitti...

Voi, Säihkenäyttämö oli upea, mahdollisesti jopa parempi kuin Amerikkalainen tyttö! Molemmat jäivät mieleen pitkäksi aikaa, mutta Amerikkalainen tyttö kyllä vielä pidemmäksi - Säihkenäyttämön jälkeen sai rauhan sille kysymysten virralle, minkä Amerikkalainen tyttö jätti mieleen soimaan. Upeaa kieltä molemmat, ja kertakaikkiaan nerokasta kerrontaa. Molemmat kirjoja, jotka haluan lukea uudelleen - sellaisia sattuu eteen enää kovin harvoin. Juuri tällä viikolla näin Säihkenäyttämön kirjaston hyllyssä ja houkutti ottaa se uudelleen lukuun jo nyt, mutta ehkä säästelen sentään vielä.

Homsantuu kirjoitti...

Tähtitomu: Sitä odotankin, että kysymyksiin löytyy vastaukset! Ihan kirjan imussa olen jo. Tämä tunne, kun tietää, että jäljellä on vielä satoja sivuja, on täyttä onnea. Kovin monen kirjan kanssa ei ole niin, vaan turhan usein vain ahnehtii loppuun. Säihkenäyttämön kanssa nautiskelen ja toivon, ettei se lopu ihan vielä.