sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Vipinää kintuissa

Melko hektinen viikonloppu, etten sanoisi. Perjantaina ajoin entiseen kaupunkiini, pikkusiskon nykyiseen. Sisko on jo niin vanha, että tanssi vanhojen tansseja. Hienosti meni ja pukuloistoa oli ihan mukava katsella. Melkoista varustelukilpailua nuo tanssit kuitenkin näyttävät olevan. Ihan toisissa sfääreissä kuin omien tanssieni aikana pienessä maalaislukiossa!

Seuraavana iltana olimme taas kotona, mutta lyhyen kaupunkivisiitin aikana ehdimme syödä hyvin, tehdä kirpputorilöytöjä ja väsyä vilinään. Muutosta maalle on pian vuosi ja minusta kaupungissa on edelleen mukavaa käydä, mutta vielä mukavampaa lähteä. Päästä tänne rauhaan.

Rauha koitti kuitenkin vasta sunnuntaina, sillä eilen illalla, melkein heti reissusta paluun jälkeen, lähdimme katsomaan improvisaatioteatteria. Kyllä kannatti lähteä, niin makeat naurut sai! Ja onhan sitä mentävä, kun järjestetään.

4 kommenttia:

Venla kirjoitti...

Katoitko muuten eilen kakkoselta sen silminnäkijän? Siinä oli ruuasta, pääasiassa lisäaineista. Jos et, niin täällä se on tallenettuna. Oli aika mielenkiintoista miten ihmisiä huijataan.

Susanna kirjoitti...

Oi, rakastan tuollaisia lasten matkalaukkuja!

Homsantuu kirjoitti...

Venla: Voih, unohdin katsoa! Piti kyllä. Näkyisköhän areenalta...

Susanna: Niin minäkin, tuo löytyi kirpputorilta.

Venla kirjoitti...

Kyllä varmaan, jos ei niin katotaan sitten kun tänne tulet!