maanantai 6. joulukuuta 2010

Täyden kympin päivä

Kello herätti kahdeksalta. Aloitettiin piparkakkujen leipominen. Tähtiä, sydämiä, porsaita... Ukko- ja akkamuotteja ei löytynyt kummastakaan talosta. Viimeinen pelti palaa aina, vaan ei tänään.


Yhdeltätoista olimme jo jäällä, ensimmäiset luisteluharjoitukset. Eivät arvatenkaan sujuneet ihan lapsen toivomalla tavalla, mutta hyvä alku ilman muuta. Luistimet ostin kirpputorilta, ovat vähän isot, mutta villasukka korjaa asian. Ja katsokaa, mitkä villahousut! Loistava ohje löytyy täältä.
Luistelun jälkeen maistui riisipuuro ja soppa. Loppuilta ollaan rauhassa, syödään hyvin ja katsotaan linnanjuhlat. Itse otan aikaa neulomiselle, jos saisi yhden sukkaparin valmiiksi.

2 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Voi mitä kuvia, niin ihanaisia tunnelmia, meillä on vielä piparit leipomatta, kun kipeänä ollaan oltu, mutta eiköhän se vielä tästä.

Unknown kirjoitti...

Voi miten ihanaa teillä on ollut! Tuli taas kamala iksu, onneksi ei ole enää pitkästi, TJ17! (Jos Finnair siis suostuu lentämään.)

Mää haluan kans tuollaiset villahousut, mutta sellaiset löysät ja ihanat joita vois pitää vaikka hameen kanssa. Kuinkahan monta rullaa uppoais mun takamuksen kohdalle?

Meillä ei ole pipareita tehty, eikä varmaan tehdäkkään, vaikka mies haaveili talon rakentamisesta. Luulen että se olisi verrattavissa huonekalujen kokoamisprojekteihin, joissa suhde on koetuksela.