maanantai 20. syyskuuta 2010

Uuteen viikkoon
Mennyt viikko oli tympeä, mutta päättyi sunnuntaihin täynnä elokuvia, lukemista ja päiväunia. Lämmitettiin takkaa, kuunneltiin sadetta ja syötiin pätkiksiä.

Tästä viikosta tulee edellistä parempi. Tunnen sen ja olen asennoitunut niin. Ilta kului neulekahvilan ensimmäisessä kokoontumisessa. Tikuttelin viimeistä kerää raglanmekkoon, pian se on valmis. Ensimmäinen SUURI työni! Olen koittanut metsästää kirjahyllyä lasiovilla ja löytänytkin täydellisen, mutta kertokaa kuinka paljon saa kirjahylly maksaa? Ja nyt puhutaan siitä täydellisestä.

9 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

300 euroa. Ja paino tosiaan sillæ sanalla tæydellinen. Sitten kun ollaan vanhempia ja rikkaita niin sitten saa maksaa enemmæn. Niin ja jos se maksaa noin paljon niin sitten sen tarvii olla jo aika isokin, ei sellainen pieni surkea kæppænæ.

Sufferiina kirjoitti...

Tätä on jo pakko pysähtyä kommentoimaan senkin takia, että syön just pätkistä kun luen blogiasi :) Mä komppaan edellistä ja sanon kanssa hinnaksi n.300 euroa, se on jotenki kohtuuden rajoissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Minusta, jos se on täydellinen saa maksaa enemmänkin. Sinähän olet työssäkäyvä, palkkaa nauttiva ihminen. Joten anna palaa! Vaikka 500, Toni voi vähän sponsoroida ;)
-Maija-

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kysymys. Jos löytää just sen mieluisan ja täydelisen jutun, niin aika paljonkin, ainakin sen 500€. Luulen, että mun kuviteltua ja täydellistä ei kyllä sais tuolla summalla. ;)
-Tarja-

Homsantuu kirjoitti...

No niin hyvät ystävät ja kommentin antaneet. Pitkällisen surffauksen tulos on se, että 300 eurolla ei saa oikeastaan minkäänlaista kirjahyllyä, jos kriteerinä on lasiovet (eikä oteta lukuun ikean lastulevykaappeja). Ja ovet on oltava tai pöly syö kirjani. Lisäksi hyllyjä on oltava riittävästi ja ne eivät saa olla lasia. 500 eurolla saa jo jonkinmoisen, mutta ei sitä täydellistä. Minun täydellinen kirjahyllyni on siis varmaan samaa kastia Tarjan täydellisen kanssa...

Anonyymi kirjoitti...

Raha on niin suhteellista.
En oo kirjahyllyjä kattellu sillä silmällä, kun ei meille ei yksinkertaisesti semmonen nyt mihinkään mahdu, mutta sitten kun on se TALO, niin sitten, oioi :)
Eikä se ole ikeasta ja kokoa pitää olla ;)
Tarja

Anonyymi kirjoitti...

no VAU sä oot ollu tosi tehokas mekonneuloja! vähän ehkä käy kateeks...

Aino nimim. viime talvena aloitettu TUUBI edelleen vaiheessa

Anonyymi kirjoitti...

Aivan iiiiihana kuva teidän karvakasasta!! Mäkin haluun rötköttämään sohvalle.. mut gradu...prkl

halauksin marjo

Venla kirjoitti...

onko mekko valmis ? mahtavaa ! laithan äkkiä kuvia :)