maanantai 14. kesäkuuta 2010

Kuulumisia

Haaveilen edelleen omista kanoista. En ymmärrä, mikä näitä ihmisiä vaivaa, kun eivät innostu. Jatkan kyllä kotkottamista. Tilanne on nyt se, että kamerani on huollettavana, joten on pärjättävä vanhoilla kuvilla. Viikonloppuna pääsin kunnolla tuhlaamaan. Ensimmäinen palkka ja mittaamattoman pitkä puutelista. Lapsi sai niin kauniit ballerinat, että kyllä oli naama naurussa, kun ne pussista paljastui!

Onneksi kesäkuun alku oli sen verran kiireistä, etten ehtinyt tehdä blogimaailmaan kuin pikku pistäytymisiä. Törmäsin nimittäin viime viikolla ilmiöön nimeltä Kesäyön Hullutus eli KYH. Minähän olisin ihan hullaantunut ajatuksesta aloittaa joka kesäkuun päivä aina juhannukseen asti uusi käsityö! Mutta olin siis myöhässä ja hyvä niin, sillä ainakaan vielä en ole huomannut, että vuorokauteen olisi ilmaantunut ylimääräisiä tunteja vapaa-ajan puhdetöitä varten. Jokin kipinä tuosta hauskasta ajatuksesta kuitenkin jäi itämään, sillä keskeneräisten neulomusten määrä tuntuu kasvavan ihan hyvää tahtia. Mukavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Joana kirjoitti...

Minäkin voisin ottaa kanoja. Meillä oli lapsena niitä kesämökillä, kunnes joku peto kävi ne häkistä nappaamasta. Hauskoja otuksia, mutta kesti kauan, ennen kuin rupesivat munimaan..

Onnelliset kanat juoksisivat tietenkin vapaana ja kanojen omistajalla olisi aina kanankakkaa varpaiden välissä, hih!

Voi jos näkisin vilauksen niistä balleriinoista!

Homsantuu kirjoitti...

kyllä varmaan näet, kunhan kamera kotiutuu :)