tiistai 1. kesäkuuta 2010

Kesäkuun ensimmäisenä

Keräsin pihalta nokkosia, ryöppäsin ja laitoin rasiaan odottamaan huomista leipomista. Aion tehdä nokkossämpylöitä. Päälle kurpitsansiemeniä ja miksei myös taikinaan. Eilen tein isoja suklaakeksejä, jotka ovat jo päätyneet parempiin suihin. Pidän leipomisesta, se kai on tullut selväksi. Tai ainakin leipomusten syömisestä, eikä kaupasta ei saa mitään niin hyvää kuin itse tekemällä. Äidin pellosta voisi hakea jo raparperia...


Vaikka tykkäänkin enemmän heinäkuusta kuin kesäkuusta, on heinäkuussa aina jo vähän lopun tuntua. Väkisinkin miettii, että kohta on taas syksy. Nyt ajatuksissa on vain kesääkesääkesää, ei rahtustakaan syksyä. Siitä pisteet kesäkuulle.

3 kommenttia:

Joana kirjoitti...

Täälläkin loppukesä käväisi ajatuksissa, kun huomasin, miten suuret raakileet ovat jo viinimarjapensaissa. Kohta ne punoittavat ja silloin on syksy. Pysäytetäänkö aika hetkiseksi tai ainakin hidastetaan? ;)

Homsantuu kirjoitti...

joo, pysäytetään! saisi hetken pysyä tässä hetkessä, kun kaikki on vielä edessä!

Unknown kirjoitti...

Raparperista tuli mieleen... Maistoin tänään aasialaisessa ravintolassa tofua ja mun mielestä se maistui ainoastaan vienosti raparperilta, ei miltään kanalta niinkuin jotkut väittää.