maanantai 29. maaliskuuta 2010

Humputteluviikonloppu

Kirja- ja viinimessuista alkaa muodostua jo traditio. Noin vain Nissanilla suhautettiin kaupunkiin ja päästiin kuulemaan Hotakaisen lakonisia kommentteja, silittelemään satoja kirjan kansia ja maistelemaan viinillä hampaat sinisiksi. Illan päätteeksi söimme italialaisessa ravintolassa, jonka kokki ei tiennyt, mitä meille syötti ja jonka vessassa oli tiikeriraidalliset pöntönkannet. Ruoka oli hyvää. Yöpaikan saimme ystävän luota, kaunis kiitos siitä!

Palasimme vasta tänään, sillä kävin aamulla hakemassa koululta allekirjoitukset tutkintotodistusanomukseen. Olen nyt valmis. Pitäisikö juhlia? Kyllä varmaan, sillä sain viime viikolla myös työpaikan. Alkaa elämä hymyillä!


Oli mukavaa käydä kaupungissa. Erityisesti sen takia, kun huomasin, ettei sinne ole yhtään ikävä. Vain ihmisiä kaipaan, mutta en kaupunkia ja kaupunkielämää. Ihanaa olla taas kotona.

4 kommenttia:

Joana kirjoitti...

Onnea uudelle elämänvaiheelle! :)

Minulta kirjamessut jäivät väliin, vaikka rakastan kirjoja ja asunkin ihan messupaikan vieressä.

PipSa kirjoitti...

Paljon onnea työpaikan johdosta! Mistä sait töitä? Jotain vikaa bloggerissa nyt on, koska sun vanhat kuvat ei näy ainakaan mulla.

Unknown kirjoitti...

Blogger ei tunnu toimivan olleskaa, missään blogissa ei näy kuvat. :( Voi että kun tahtoisin suomenkielisiä kirjoja, viimeks jouluna ostin pari alennusmyynnistä, pitää taas seuraavalla reissulla santsata!! :)

Miia-Rebekka kirjoitti...

Onnea valmistumisesta ja uudesta työpaikasta!