keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Keltaista

Keltainen ei ole koskaan kuulunut lempiväreihini. Paitsi nyt. Sopivaa vastapainoa ulkona vallitsevaan harmauteen.


Helmet Bilteman helmipurkista.

Sympaattisin kahvipannu ikinä!

Keltaisen huumassa hankin upean leijonanvärisen huivin. Syksyllä se saa parikseen jämälankalapaset. Nytkin on kyllä niin koleaa, että ne voisi vetää käsiinsä heti. Haaveilen lankojen värjäämisestä, saisi varmaan upeita keltaisen sävyjä.


Tämä syksyltä tuntuva sää on saanut minut miettimään joululahjoja, niin kiellettyä kuin se onkin heinäkuussa, jolloin pitäisi vain siemailla kylmiä drinkkejä ja paahtua auringossa. Kun koleus pakottaa sisälle, on ihan parasta haalia lankavarannot ympärille ja aloittaa joululahjasuunnittelu. Apua, nyt Pekka Pouta pistä lämmöt täysille, eihän tämä tämmöinen käy!

1 kommentti:

asarum kirjoitti...

Heips! Kyselit tuosta yarnundyed.comista blogissani.

Maksu tapahtuu Paypalilla ainakin, itse en muuta juuri käytäkään ulkomaanmaksuissa ja Paypaliin saa visa electroninkin. Enkä huomannut kaupan sivuolla muita maksuvaihtoehtoja... tosin ainakin itse olen maksanut joskus Paypalin kautta kortilla ilman tunnuksia, mutta myös tunnusten luominen onnistui aika nopsaan.

Toimitusajasta en osaa sanoa vielä mitään, viime viikolla tilasin, eikä ole vielä näkynyt. Yleensä Britanniasta tulee noin viikossa paketit, eli odottelen kyllä toimitusta ihan muutaman päivän sisällä. :)