maanantai 22. kesäkuuta 2009

Juhannus

...ystävien luona aurinkoisessa kaupungissa. Grillattiin, juotiin, naurettiin mahat kipeiksi. Yksi meinasi hukkua riippukeinuun, toinen siirteli kissaa aamusta iltaan. Musiikki raikasi ja iho ruskettui. Kiitos ikimuistoisesta juhannuksesta! Onneksi ei näkynyt Phil Collinseja.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

mikæ tææ phil collins-juttu oikein on? oon kysyny varmaan aiemminkin, mutta en muista. ps. tatska sanoi, ettæ kun tuun suomeen niin ollaan sitten kaks viikkoa putkeen kænnissæ. ookko messissæ?

Homsantuu kirjoitti...

phil collins -krapulassa kaikki näyttää phil collinseilta. ei aavistustakaan, mistä tämä juttu on. aijai, kaks viikkoa...aika paha, kun muutama päiväkin ottaa koville! ei muuten, mutta lopettaminen järkyttää maksaa.

Unknown kirjoitti...

joo, en jaksa itekkææn ehkæ ihan kahtaa viikkoa ottaa. mutta muutaman pæivæn siellæ tæællæ vælissæ. :) aattelin tulla sillai ettæ nææn poikien keikan lestillæ ja mennæ kokkolaan rokkailemaan sitten seuraavana viikonloppuna.

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi että on hyvännäköset juomat;) Olisko jotain softista..? Kyllä oli ihanaa kun olitte täällä. Tänäänkin on pitkin päivää tullut hymy huulille juhannusta muistellessa. Pusuja Nipalle ja sille uimarille.
T. Maijaluukkupistecom

Hei! toi Phil Collins-darra on Pasilasta! Just näkyy tv:stä! Kyösti Pöystillä oli ollu just se darra!