torstai 16. huhtikuuta 2009

Löytöjä

Lenkkeilin eilen kirpputorille, joka tupsahti jokin aika sitten eteeni keskellä teollisuusaluetta. Tällä kertaa oli rahaa mukana ja onneksi oli, sillä tein upeita kirjalöytöjä! Lapselle Elsa Beskowin satukirja, itselleni Henry Jamesia, Torey Haydenia ja vanha kirja matkoista Italiassa. Ja kaikki muutamalla eurolla.


Voisin luopua paljosta, mutta en kirjoistani. Ne ovat ehkä parasta, mitä omistan. Vuorokaudessa pitäisi olla pari ylimääräistä tuntia ihan vain lukemista varten. Kirjat voittavat elokuvat mennen tullen ja melkein käy sääliksi ihmisiä, jotka eivät välitä kirjoista. Hölmöt! Luin vasta Doris Lessingin kirjan, joka kertoi hänen elämänsä kissoista. Ihana tunnelma, upeaa tekstiä ja niin tarkkoja luonnekuvauksia, että jos en jo omistaisi yhtä kissaa, olisi se pakko hankkia. Kirja teki minusta entistä enemmän kissaihmisen. Voih, nyt pitäisi saada paikalle ihminen, jonka kanssa jutella kirjoista!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluan ehdottomasti olla Täti Vihreä :D
Mullakin menossa taas vaihteex lukuhetki..4 kirjaa kesken...ja liian monta odottamassa,eikä yhtään helpota että Alibullen the shortone esittää mulle liian hyviä kirjaehdotuksia lissää :D
With love: Alibullen the greenone

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja löytöjä sanoisin! Täällä menee nyt se Pojallani on seksielämä ja minä luen äidille Punahilkkaa. Mahtavaa tekstiä ja ihanan kuivaa huumoria - lauseita jotka on pakko kirjoittaa ylös.Postissa on tulossa YLLÄTYYYS!

Nimim. Lyhyestä täti kaunis