maanantai 9. helmikuuta 2009

Helmikuu?!

Luulin, että on jo maaliskuu. Olin koko viikonlopun siinä uskossa. No, sainpa kuukauden lisää, jos positiivisesti ajattelee. Viikonloppuna tuli lunta ihan jumalattomasti (ei ollenkaan maaliskuun tapaista), metrikaupalla arvelisin. Valokuvatkin meni ihan lumeen.

Taisteluni flunssaa vastaan jatkuu. Paras vaan laittaa kampoihin, sillä puoliso on jo pedin pohjalla. Harjoittelua on vielä puolet jäljellä, joten ei kannata ruveta sairastelemaan. Huomenna pidetään ompeluseurat Marjon luona. Jotain olen saanut aikaiseksikin.


Säärystimet valmistuivat jokin aika sitten. Lanka on Fritidsgarnia ja malli apinoitu Marjon säärystimistä.


Ja tässä iki-ihanat kevätsukkani! Fabel todellakin on lempparilankaani.


Olen onnistunut hukkaamaan kaikki lapaseni ja aloitin sitten lauantaina uudet. Jostain syystä olen vältellyt tämän Fabel-sävyn kutomista jo pitemmän aikaa. Se ei keränä miellyttänyt silmää enää yhtä paljon kuin ostohetkellä, mutta nyt puikoilla, kohta valmiina lapasina, sävyt pääsevät oikeuksiinsa ja ovat ihan mielettömän kauniit! Siinä onkin yksi Fabelin viehätyksen salaisuus: kerä ei paljasta, millaista jälkeä tulee, vaan on pakko kokeilla.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei hitsi miten hieno!! Mun on pakko käydä hakemassa tuota lankaa, kun oon jo niiiiiiin monta kertaa sitä käsissäni pyöritelly, on todellakin valmiiina hienompaa :)

T.Marjou

Anonyymi kirjoitti...

supersöpöt noi kevätsukkoset! ♥

pauliina

marina kirjoitti...

Dear,thank you very much for your comments on my blog!:)You cannot find my book in Finland,but if you want I can send it to you.
Marina