sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Viikonloppu italialaisittain

Heräsin lauantaiaamuna, kun oli vielä pimeää. Istutin tytön lastenohjelmien ääreen ja päätin viettää italialaisen viikonlopun! Kun ei voi lähteä matkalle, täytyy käyttää mielikuvitusta. Omistan cappuccinokeittimen, joka on kyllä ollut hävettävän vähäisellä käytöllä, johtuen osittain siitä, että mies ei ymmärrä hyvästä kahvista tuon taivaallista, joten pitäisi itse juoda aina kuppitolkulla ja sitä voisi vatsa protestoida, koska en yleensä juo kahvia. Latasin pannun kuin aito italialainen ainakin ja pistin sen liedelle pöhisemään. Oikeaan tunnelmaan pääsi jo siitä ihanasta tuoksusta, mikä keittiöön levisi, kun keitin alkoi sihistä. Kyllä se vain niin on, ettei mikään mokkamasterlitku voita oikeaa kunnon cappuccinoa maitovaahtoineen!


Iltapäivällä sain ystävän luokseni. Viini ja naposteltavat maistuivat. Valitsin pullon nimen ja etiketin perusteella ja kannatti luottaa unikkoon - viini oli erinomaista!


En tiedä, miten ahkerasti italialaiset käyvät kirpputoreilla, mutta itse tein löytöjä perjantaina. Suurimmat kicksit sain tästä hienosta korkkitaulusta, jonka asensin keittiöön samana päivänä. Haaveilin itse korkkitaulun tekemisestä, mutta keräilyni ei ole tuottanut tulosta. Kolmen korkin taulua ei juuri kannata seinille ripustella. Kiitos sille tuntemattomalle, joka on ollut ahkerampi juomari kuin minä!Sunnuntaihin vielä ripaus saapasmaata ruuan muodossa, kuinkas muuten!

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

on se hyvæ, ettæ jotkut meistæ jaksaa touhuta. ite oon maannut vaan sohvalla ja katsonut teeveetæ. kohta olis varmaan nukkumaanmenoaika. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sinä Sussu jaksat! Mullakin oli Italia-viikonloppu - mää näin tänään Fiiatin!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on kiva lukea sun juttuja, voisit muuten ihan harkita kirjoittamista noin muutenkin...Itsellä ei ole kyllä työviikon jälkeen virtaa järjestää mitään itselle saati sitten muille. Terkkuja Tonille ja Nipalle. tv. Minna ja koko muu porukka