sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Aamulla satoi lunta kirkkaalta taivaalta. Se alkoi juuri, kun olin lähdössä valokuvaamaan pakkashuuruisia koivuja. Kuvista ei tullut sellaisia kuin halusin, joten en paljasta niitä.

Ihana raitahuivini on ollut käytössä jo muutaman päivän. Lanka oli mukavaa neuloa ja lopputulos juuri sellainen kuin olin ajatellut. Lämpimiä ruskean, punaisen ja keltaisen sävyjä ja mikä pehmeys! Ninnikin tarvitsee muhkean huivin, mutta varastoissani ei ole oikeanlaista lankaa - voitteko kuvitella! Täytyy siis piipahtaa lankakauppaan, kun palataan kaupunkiin. En halua ajatellakaan paluuta, sillä se tietää aikaisia aamuja, pitkiä päiviä ja inhottavia velvollisuuksia, mikä tarkoittaa koulua. Voisin jatkaa tällaista laiskaa elämää vielä muutaman viikon. Neuloen ja lukien. Sofi Oksasen Puhdistus on jo koukuttanut minut ja voisin lukea sitä taukoamatta, mutta tämä ilta on omistettu Petelle ja kirja saa jäädä odottamaan.

Nyt lähden naukumaan teetä ystävältä, ihan vielä ei tarvitse hötkyillä kikkarapään takia. Ninni pulkan kyytiin ja sitten mentiin!

Ei kommentteja: