perjantai 12. joulukuuta 2008

Viikonloppu taas!

"Lomaviikko" jatkuu, kun lauantaita kohti mennään. Olen koittanut lukea tenttiin, mutta oon kai tosi huono siinä, kun koko ajan tulee mieleen tosi kiireellisiä asioita, jotka pitää hoitaa. Niistä mainittakoon tumppujen huovuttaminen. Ne tumput ovat kyllä odottaneet huovutusta jo viikkokaupalla, mutta just tänään se oli tehtävä! Näperrän niihin jotain koristusta, kunhan ovat kuivuneet. Että se siitä tentistä. Veera istua töröttää bussissa matkalla tänne.

Haaveilen lehdistä. Haluaisin tilata Olivian, Hesarin sunnuntailehden ja Suuren käsityölehden nyt, kun Anu Harkki on päätoimittajana. Tuntuvat vain niin kalliilta. Tämä pakkomielteinen neulominen on syönyt lukemisharrastustani. Yritän opetella neulomaan ja lukemaan yhtä aikaa. Hieman hidasta. Lukemisen lisäksi haaveilen Kivi-tuikuista. Että niitä olisi kaikkia ihania värejä ripoteltuina sinne tänne. Ainolta tarttui tämä kuume.

Voi hitsin tentti. No, kauan en ehtisi kuitenkaan lukea, sillä kohta pitää hakea Veera. Taidanpa keittää kupin teetä. Tässä vinkki, mistä mukista sen nautin. Kaunis, eikö vain?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moiksan :)
Mä tässä polttelen ylpeänä omistajana noita punaisia lasituikkuja, on muuten aivan ihanat.
Kuumeneeko sun kivituikut, ku laitat niihin kynttilät, jopa mun "kallis" iittalan kivituikku on ihan tulikuuma, kun sitä polttelee.
Taisin äsken polttaa glögin pohjaan, olen minäkin jouluihminen xD - juon sen silti.
Sain muuten uudet kengät vanhojen tilalle ja kyl oli taas aihetta hymyyn, nyt spreijaan ne (huomenna) ja pidän vetoketjuistakin hellemmin huolta. Pian nähään. Rauhaisaa joulunaikaa vielä tuhannen kerran ja soitellaan. Tsemii tenttiin, pidän peukkuja :)

terkkuloin, Saija

Anonyymi kirjoitti...

heti kun olen saanut kerättyä kaikki muumimukit, alan ihan varmasti keräämään kivi-tuikkuja! loistavaa, kun sain eräältä ihanaiselta ystävältäni jo yhden, niin uusi harrastus on saatu alkuunkin :)

-Aikkuli

Homsantuu kirjoitti...

Kyllä kuumenee tuikut, nyt vasta huomasin, kun Saija mainitsi. Ei kuitenkaan pöytä tunnu kuumalta niiden kohdalta.