maanantai 22. joulukuuta 2008

Jouluvalmisteluita

Saapa nähdä, millainen katastrofi vielä on edessä, kun näiden muutamien päivien aikana Ninni on ollut jo tosi tehokas. Ensimmäisenä käytiin avaamassa muutama joulupaketti, sitten hörpättiin kynsilakanpoistoainetta sillä seurauksella, että mummun pöydästä lähti lakka ja seuraavassa hetkessä heitettiin lankakerä kynttilään! Onneksi oli omasta takaa palomies paikalla, joka otti tilanteen haltuun. Eipä taida tästä Fabelista enää sukkia tulla...


...Onneksi otin näitäkin keriä useampia mukaan.
Koko päivä ollaan leivottu ja yksi satsi porkkanoita poltettiin pohjaan, kun niitä laatikoita varten keitettiin. Yhden joululahjankin sain valmiiksi, kun hetkeksi pääsin neulomaan. Tässä muutama kuva siitä, mitä paketeista voi paljastua.Nuo vaaleanpunaiset Kerttu-sukat on jo lahjoitettu eteenpäin ja lahjan saaja oli oikein mielissään. Alemmat on tehty Fabelista, josta on tullut suosikkilankaani. Sävy toi niin mieleeni hänet, jolle sukat ovat menossa, että pakkohan ne oli tehdä. Yksi pari pitää vielä saada jouluksi tehtyä. Huomenna mennään katsomaan mummua. Oli tarkoitus mennä jo tänään, mutta lunta tulee niin sankasti, että ei lähdetä ajelemaan. Lopuksi vielä kysymys, että muistatteko hänet?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, kyyneleet tuli silmiin. Piparkakku Tepa :)
Ninni on villinä, mut kyl määkin olisin, jos juhlat järjestetään. Hokihan se jo Jyväskylässä, Ninnille juhlat. Tuun tapanintansseihin, sit tanssitaan. *Rutistus*
T. Saija, jouluyön tonttu

Unknown kirjoitti...

kyllæpæs te jaksatte. meinasin ruveta ite kirjoittamaan, mutta pæædyinkin lukemaan sun tekstejæ ja nyt laiskottaa niin etten sitten kirjoittele. norjan tontut on læhettæneet pari pakettia jotka pitæis tuoda teille ja viinipønttø olis myøs tæællæ... :)

Anonyymi kirjoitti...

On se kyllä niin näköinen. Kiva kun laitoit sen tänne. Onkohan siellä tapanintanssit meneillään? Me vaan täällä Kokkolassa, ja tietokoneella.. Jee tosi nastaa..?
-Maija-