torstai 13. marraskuuta 2008

Torstai

Tein päivän hyvän työn ja kävin luovuttamassa verta. Palkaksi sain hyvän mielen ja joulukalenterin. Ja päänsäryn, joka ei meinaa lähteä, vaikka kuinka joisi. Ninni istuu potalla ja lukee ääneen Käsityökerhon lehteä.

Mulle tarjottiin tänään kissanpentua! Sen täytyy olla enne. Mies vastustaa edelleen, mutta sanokaapa, miksei aikuinen ihminen saa ottaa kissaa, jos haluaa? Tyhmää, että sitä pitää kysyä joltakulta.

Tampereen messut lähestyy. Joka päivä mietin, mitä kutoisin matkalla. Hassua, miten ihminen voikin muuttua vuodessa, jos vaikka hurahtaa käsitöihin. Mutta siis ne messut, ne messut. Ostoslistallani on ainakin Noro-lankaa, jos sitä olisi tarjolla. Taidanpa taas käydä lukemassa näytteilleasettajalistan läpi, että pääsen fiilikseen. Tässä vielä kuva niistä mainitsemistani Fabel-sukista. Uudet on puikoilla!

2 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

voih, ois ihana päästä tampereen messuille. seinäjoella olin, ihania lankoja tuliin kotiin asti.

noro on ihanaa, varsinkin se silkki, pehmeää ja huippu värejä :)töissä käyn aina välillä silittelemässä ihanuuksia.

minä kudoin maton ja voi se on just hieno :)))) ja niin helppoa hommaa.

hyvää messuilua!

-Tarja-

Saijuli kirjoitti...

Hei Susku,
Se kissajuttu, jos otatte (Toniltahan ei tartte kysyä ;)) kissan, niin suosittelen myös miettimään eläinhoitolasta otettua kissaa. Suomenkin maassa on montamonituista yksinäistä (myös pentuja) kisua, jotka kaipaa just teidän perhettä seurakseen. Uskon, et jyväskylästäkin löytyy. Toivottavasti on loistomessut =)