torstai 27. marraskuuta 2008

Ei niin lankka päivä

Ninni istui eilen illalla sohvalla ja tuumasi: "Huh huh, olipa lankka, lankka päivä!"

Sen verran rankka päivä oli mullakin, etten jaksanut kirjoitella mitään. Koulussa meni iltaan asti ja sen päälle vielä vähän tehtäviä. Tänään oli rennompaa ja kävin kaupungillakin pitkästä aikaa. Tuhlasin vajaassa tunnissa ennätyksellisen määrän rahaa. Oikeasti lähdin ostamaan vain pikkuhousuja, mutta jotenkin kaikki riistäytyi käsistä. Ja miten pikkuhousut voi olla niin kalliita?! Eihän niissä ole kangastakaan kuin nimeksi! Tästä turhautuneena marssin lastenosastolle ja ostin kohtuulliseen hintaan Hello Kitty -pikkareita, arvatenkin suurinta kokoa. Sovin kotona Ninnin kanssa, että ostetaan sille samanlainen paketti.

Shoppailusta virkistyneenä aion mennä leikkimään pikkueläimillä, saada illan aikana valmiiksi viikon toisen Mario Myssyn ja pakata kassit valmiiksi, sillä huomenna lähdetään Lestille!

3 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

täälläkin lankka päivä takana, tulin vasta kotiin.
ihana ninni :)

minäkin shoppaan monesti lastenosastolta vaatteita, halvempia on. pikkareita en vielä ole hokannu ostaa, mutta täytyypä ens kerralla katsoa niitä. voi fannyn kanssa kulkea samanlaisissa.

Unknown kirjoitti...

voi ei. ninni. ihanaa. :) iivarikin nauroi kun sille englansin. :D mutta tytöt, teidän kannattais ajatella myös sitä pitääkö teidän miehet sitten niitä alusvaatteita seksikkäinä. :P :D itsehän en moisesta välitä, henkkamaukalta saa halvalla hyvän paketillisen epäseksikkäistä mutta mukavia alkkareita.

Anonyymi kirjoitti...

ihan sama, mitä mieltä mies on mun alkkareista. se pitsihepeneet on sitten erikseen, mutta yleensä mukavuus ennen kaikkea! terveisiä iivarille!