tiistai 4. marraskuuta 2008

Bloggaamisen oppitunti

Kuten näette, osasin vaihtaa taustakuvaa! Ymmärrän hyvin niitä vanhemman sukupolven ihmisiä, jotka eivät halua opetella tietokoneen käyttöä. On tämä aikamoista sohellusta, kun ei yhtään tiedä mitä on tekemässä ja mitä napin painalluksesta tapahtuu. Joka tapauksessa aika kivan taustan löysin, vaikka Late Lammasta tulikin vähän ikävä. Noita taustakuvia voisi selailla vaikka kokopäivän ja olisi kiva testailla muitakin, mutten kestä sitä jännitysmomenttia, mikä kokeilemiseen liittyy. Saisin vielä solmulle koko koneen.

Kouluun pitäisi malttaa lähteä tunnin päästä, vaikka on kyllä naurettavan lyhyt päivä.Ulkona on kaunis ilma, aurinkokin melkein paistaa. Huomasin kalenteria katsoessani, että tämä mun opiskelu on aika lailla lomailupainotteista. Taas ensi viikolla on maanantai ja tiistai vapaata, joten taidan jäädä Lestille tiistaihin asti. Voidaan sitten Ninnin kans körötellä bussilla takaisin.

Amerikan presidentinvaalit jännittää, haluaisin seurata tulosten laskentaa, mutta huomenna kouluun on mentävä jo kahdeksaks! Käsityörintamalta sen verran, että ensimmäiset kuvioneulelapaseni ovat päättelyä vaille valmiit, mutta se homma ei olekaan tehty käden käänteessä, sillä langanpätkiä on lapasen sisus täynnä. Jotten tuntisi itseäni toivottomaksi lusmuilijaksi, alan lukea autismikirjallisuutta torstain kurssia varten. Ninnin sanoin: Palataan!

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

kaunis tausta, ihan sun värinen. :)
ps. toivottavasti obama voittaa.

Saijuli kirjoitti...

Hei ihanaa Susku :)
Tätä tulen lukemaan yhtä useasti kuin fäsäriä konsanaan.
Sanohan Ninnille terkui

Homsantuu kirjoitti...

hei vaan saija! kiva, että löysit mut, see u soon!