lauantai 12. heinäkuuta 2014

Helteisinä päivinä


Edelleen olen yhtenä kappaleena, laskettuun aikaan vielä jokunen päivä. On ollut niin haipakkaa, ettei ole ehtinyt koneen ääreen. Työlistalla on kohta enää se ässällä alkava.

Kaupunkiloman jälkeen koitti uuden terassin avajaiset. Aina pitää juhlia, kun on vähänkään syytä. Kekkereihin kuuluu kakku ja kesällä siinä on mansikkaa.


Sain tekstiviestin, jossa tarjouduttiin maalaustalkoisiin. Kysyttiin, joko aletaan. Muutaman tunnin päästä rapsittiin vanhoja punamultia ja kaksi päivää myöhemmin oli vanha piharakennus maalattu. Suku on paras. Kaunis on tuo papan aikainen talli, kaunis rapistuneenakin, mutta nyt niin ilo silmälle.
Ja vielä tähän päivään: kymmenen tuntia projekti kasvihuonetta. Kesken jäi, jatketaan huomenna. Hyvä siitäkin tulee.


2 kommenttia:

miia ketunkololla kirjoitti...

Ihania kuvia ja asioita. Löysin tänne blogiisi nyt sattumalta ja rullaan alaspäinkin :)Ässällä alkavaan paljon voimia ja hyvää tuulta.

Marjo Anniina kirjoitti...

Jee, talli-kuvia, kyllä teillä on taas ollu projektia toisen perään. Aikaansaavaa porukkaa :) Ja jostain syystä tuo sinun "yhtenä kappaleena" oli hyytävä kommentti! Sattuvasti sanottu, mutta uuh, niin jäätävä. Tuli hyvin konkreettinen näkymä silmien eteen, jostakin takavuosien alien-elokuvista :D