sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Leikkipuistossa

Vietettiin Ninnin kanssa iltapäivää leikkipuistossa. Ilma oli lämmin, mutta tuulinen, lehdet vain lensivät. Tehtiin kakkuja ja kiikuttiin. Hetki ihmeteltiin viereisellä parkour-kentällä tapahtuvaa temppuilua. Siinä vasta magee laji!Ninni halusi, että kaikki valmiit kakut kuvataan. Ennen syömistä tietysti.


Äidillä oli tapansa mukaan laukussa sekä kirja että käsityö. Keskityin jälkimmäiseen kakkujen teon ohessa. Tuloillaan ovat vallan ihastuttavat pöllö-lapaset, joiden ohje löytyi Ravelrystä. En malta pitää näppejä erossa tekeleestä. Voitteko kuvitella, sunnuntaiaamu alkoi puoli kahdeksalta lapasten neulomisella! Aika koukuttava malli siis.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No nii...koita siinä nyt sitte räpeltää omia tumppusia...on tää niin epäreilua..kauniit,osaispa ite ees haaveilla moisista. Taistelen nyt kavennukseen asti ja jään odottamaan puikkogurua saapuvaksi..saat nauraa ittes kipeex sukkayritelmän pelastusoperaatiosta..tahtoo sukat eikä räpylöitä! t.peukalot keskellä kämmentä ( ainaki tumpuissa)..

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat lapaset. Ihanat oli myös meidän poijjalle postin tuomat sukat :) kiitokset vielä kerran.
Voimia syksyyn ja nautitaan väriloistosta kun sitä vielä kestää. Toivottavasti nähdään pian :)
Terkkuja Ninnille ja Tonille
T:Noora

Emmi kirjoitti...

Ihana lapsi, ihanat lehdet ja værit lapasissa. Harmaa on kaunis, vaikka itse væhæn tummemmasta sævystæ. Synttærionnittelut vielæ tætækin kautta!